Oh, Susie!



Igår såg jag "I taket lyser stjärnorna". Bra film och framförallt bra låt :) Lyssna på låten och se filmen. Men glöm inte tissues!

/F

Darwins torsdag i bilder.


GÅ!


Darwin springer med elegans och bravur.



Nu är det nära.


Köttbullar? Ja tack.



En ovanlig torsdag

Idag är ingen torsdag som alla andra, för jag jobbar hemifrån. Det innebär att man kan sova lite längre, gå en promenad och steka pannkakor till lunch. Däremellan kan jag jobba. Och blogga. Jag kom till min stora förfäran på att min stallmundering hängde på balkongen (översnöad) så den har jag fått kasta in i torktumlaren. Ska bli intressant att se hur det gick, i synnerhet att se hur det gick med stallkängorna. Snart stallet alltså.


/Frajda



Get Wasted!!

Nu äre 1 månad och 5 dagar sen jag bloggade sist. Efter julen så struntar ja liksom i allt; träning, äta nyttigt och blogga... Viktiga grejer.

I helgen har jag och Jonas varit i Helsinki med Silja Serenade! Helsinki bjöd på vackert men förjäkla kyligt väder. Under lördagen så besökte vi alla gallerior i hela stan, bl.a. Stockmann som var asstort. Det senaste modet i Helsinki är att ha mössor med öron på. Man behöver inte vara barn, människor i ALLA åldrar hade det, galet fult, haha.

Å den kulturella sidan så besökte vi Saluhallen och domkyrkan, den var maffig! Tanken var att vi skulle gå till Tempelkyrkan också, men det var för kallt ute och intresset var väl ungefär lika svalt.


Domkyrkan

Det var oväntat lite folk i staden, jag förväntande mig samma trängsel som i Sthlm. Kollade upp befolkningsnivå nyss och insåg att vi är ca 1½ mille fler här, ska läsa på lite innan om nästa ställe vi ska åka till..

I övrigt har vi ätit en massa buffes, druckit pilsner, en å annan drink samt underhållits av Siljas fantastiska shower, haha.


Lördagens taxfreeshopping


Kattstjärt VS pussmun


Lördagens tema: "Get Wasted!!". Jonas tog i från tårna



Finfina drinkar med fiffiga lysande pinnar

Idag har jag varit helt slut, vi kom hem tio imorse. Sovit bort mest hela dagen, nu blir det popcorn och film med världens finaste kille... ;)

/Mät



Suspicious mind.

Jag har fått ställa in alla aktiviteter för att dedikera hela denna helg åt plugg. Sitter hemma (med ångest) och väntar på att mina makkisar ska koka klart så jag med ångest kan bege mig mot Ackis och göra klart min presentation och ångestuppsats. Så tråkigt, men ytterst nödvändigt och ångestfyllt. Min soffa är tvättad i onödan och jag är heeeelt själv denna helg (ångest). Inte ens Darwin är hemma och gör mig sällskap. Och framförallt inte finbesöket. Grr. Ångest.

Igår fick jag lite bilder till min fotovägg som jag framkallat, ska byta ut nuvarande syskonbilden mot denna tänkte jag.


bra bild.



/Fritz


Words of wisdom

När ett förhållande nått stadiet att endera part bajsar med öppen dörr är förhållandet att bertrakta som dött och ska avslutas.

/F

BLOGGA! BLOGGA! BLOGGA!

nuså.
 
sen sist har jag:

1) firat jul hos bror
2) dansat styrdans i sundsvall
3) firat nyår
4) hängt

sammanfattningsvis har det varit en ruggigt nice start på nya året. och ett ganska pleasant slut på det gamla. nu ska jag försöka avsluta min rapport och börja skriva en annan artikel. sjukt tråkigt kanske.

lägger upp några bilder från nyår. först åt jag och hanna middag med hennes föräldrar, sen åkte vi till kungsholmen på rajraj med sofie. och mycket annat löst folk.



Hos Hannis


12 slaget med oöppningsbart bubbel, haha.


Gick inte ens att öppna med det mest manhaftiga greppet. Alla provade, tillslut öppnade vi den med korkskruv.


Hanno Frido


Jaha?!


gömställe.

Äh, nu ska jag sova! godnatt

/Frajda


RSS 2.0