The Studio

Idag har Marie och jag blivit fotograferade i stan! Det var en annorlunda upplevelse, jävligt nervigt, men kul. Här är några av bilderna.... =)












Det kostade ingenting att bli sminkad eller fotograferad, däremot var det en saftig summa för att köpa bilderna. Men om man skrev upp 8 kompisar på en lapp som kanske skulle kunna tänkas vilja göra något sånt här gratis så fick man en bild gratis..... Så alla ni som blir antastade av den här firman: Tack, en bild fick jag tack vare er =D (Prova! Det var jättekul!!)

/Mät

This is not magic, it's science..

Ja det är sant! (Shamporeklam)

Förra veckan blev det ett mindra joggingpass än jag hade tänkt mig så denna vecka känner jag mig manad att jogga 4 gånger. One down idag, three to go! Jag och kusinvitamin är ju duktiga på veckorna men drastiskt mkt sämre på helgerna visade det sig, haha.

Nu är det unga mödrar på tvn och jag har just avslutat en patientsduell med mamma. Om det är nåt som avskräcker mig från att någonsin skaffa barn så är det dethär programmet. Alla verkar så miserabla, vilken mardröm att sitta i den sitsen! Jag sitter och firar att jag inte har skrikande barn med japanmix (när ska jag lära mig att det inte är gott?) och väntar på maten.

Fotade Darris lite nyss, ska se om nån bild blev bra. Han var lite väl på hugget och kunde inte riktigt sitta still så det blev ganska många suddiga :)



 

/Frojd

A precious kiss from your lucious lips

Hej dagboken.

Nu sitter jag och väntar på Darwin, han kommer hem från Väddö och jag måste vänta in honom innan jag kan gå till jobbet. De var lite försenade så jag passar på att blogga.

Har ågren utöver det vanliga just nu, vet inte riktigt vad jag ska göra med livet. Smärre livskris med andra ord. I oktober är jag liksom klar med min exjobb.. sen då?! Vet inte hur länge jag kan bo i lägenheten, har inget jobb, vet inte om jag vill bo i Uppsala eller Stockholm, vet inte mycket alls med andra ord. OCH (dethär är nästan värst) skorna i inlägget nedan är slut och kommer inte att komma in. Jävla skitskor. Jag kanske ska prova att köpa strl 40, haha. Eller 38.5. Vad är sämst, en strl för stor eller en halv strl för liten.. Grr.





Nu ska jag lyssna vidare på Tiger Lou. Dagens låt är nämligen You Can't Say No To Me med Tiger Lou. Underbar låt.

/Fridis

Back to bloggin

Ojoj, va dåligt med uppdatering det varit nu ett tag! Matilda har varit på besök i Uppsala denna helg, kul kul. Jag har shoppat lite, en skjorta, en tröja, ett par jeans, ett skärp och lite mer. Fick lämna tillbaka mina sneakers som börjat läcka in vatten genom sulan. Så nu behöver jag köpa skor igen, och har tittat ut ett par, nämligen dessa:


De fanns inte inne i min strl så jag får avvakta lite. Men visst är de snygga! Från www.shoenation.se

Annars är allt lugnt. Har haft en jobb- och hundfri helg så jag har sovit väldigt mycket. Igår skulle vi ut och det gick ju lite sådär, hehe, men hoppas de andra hade kul iaf.. haha.

På väg ner till stan igår upptäckte jag och Matilda några elaka getingar som festade på en levande larv. Var tvungen att först fota barbareriet och sen rädda larven.




Nu ska jag samla ihop mig och gå en promenad till hemköp och köpa godis och nåt att äta. Har lagt in Lars Winnerbäcks nya skiva i iPoden så jag överlever förhoppningsvis.

/Fridus


Vem är det...


... och när ska hon blogga nästa gång...





Best buy EVER

Idag var jag och Jonas på sergels torg där någon slags marknad hölls, det liknade selånger lite, fast mycket MYCKET mindre. Vi kom hem med världens godaste ost från Holland, sju stycken korvar från Tyskland, och En ost/blåbärsbakelse också från Tyskland. Vi käkade paella på plats också, mycket gott =)





Vi har även plöjt igenom 8 avsnitt av True Blood i helgen. Jag vet inte om jag tycker den är så fantastisk som alla säger, men den är ändå spännande. Jag hatar förövrigt Sookie, hon verkar vara dum i huvudet.

So Long,
Matilda


FAN

Det här skulle kunna vara världens största i-landsproblem. Men fy faaaaaaaaan vad jag hatar, när den ansiktskräm jag använder varje dag, inte längre säljs när min väl tar slut. Detta har inte hänt en eller två gånger, utan varje gång jag ska köpa en ny.

Det som händer med min extremt töntigt känsliga hud i ansiktet är följande: Jag får knottror ALL OVER, som kliar, svider, blir illrött och sist men inte minst; torrt som fnöske. Huden känns inte som hud, utan mer som ett stort jävla eksem.

Hudkrämen jag köpte nu hette Natuvive, från apoteket. KÖP INTE DEN

Nu behöver jag hjälp, hjääääälp. Ni små stjärnor som läser här, vad använder ni för hudkräm??

//Matilda Eksem

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv.

hej hej,

lyssnar lite på winnerbäcks nya singel, mkt bra! ser fram emot albumet som kommer den tjugoförsta. och till spelningen i november såklart, den blev slutsåld snabbt vilket gör det lite extra roligt. har suttit och tittat lite på vilken musikal vi ska gå på i london i höst, tyvärr går det alldeles för många bra för att välja. det står nog mellan grease, dirty dancing och mamma mia! svårt val :)

såg en film som jag tog hem som ett skämt typ, vicky christina barcelona hette den. och så var min favorit penelope cruz med, och DESSUTOM var filmen väldigt bra! så nu har jag fått dille på henne och ska skaffa några almodovar-filmer, tydligen är den nyaste, broken embraces, väldigt bra om man gillar penelope cruz på det nästan osunda sätt jag gör, haha.



/Frida

RSS 2.0