Oh Jenny don't be hasty.

Måndag igen. Jag vill inte vara så förjävlig och positiv, men jag vaknade innan alarmet ringde och var jättepigg. Var en bra dag på jobbet och sen gick jag och shoppade lite. Köpte ett par tjusiga 3/4 chinos som nog är snäppet förstora så jag borde byta dem. Fick välja mellan en strl för stor eller en för liten och för liten verkar bara jobbigt, hehe. Men nu har jag insett att rätt storlek kanske är the way to go.


Förra helgen drack jag läsk och det var fint väder.


Paolo Nutini - Jenny don't be hasty är definitivt dagens låt!

/ Fridog

Sunny day!

Vad kul det är att se att vi haft så få läsare de senaste dagarna, det är faktiskt sagt helt utan ironi, det betyder ju bara att ni tar vara på soooooleeen!

Det har varit en mycket bra helg hittills! I fredags mötte vi upp E & P och min kära vän Jeybut med sin andra hälft, för några öl på söder =)









På väg hem spelade rebellen Robert i Slussen. Jag vart ganska full och emotionell, minst sagt, och började nästan gråta när dom spelade. På tuben hem styrde jag även upp "Ja må hon leva" för ett födelsedags "barn". Min besvikelse var stor när jag upptäckte att det bara var jag och hennes kompisar som sjöng med, och inte alla i vagnen. Hmm.

Vi har hunnit med en massa idag; solat och badat (det senare har iaf jag gjort, Elin och Jonas visade sig vara den värsta sortens badkrukor) bakat och ätit rabarberpaj, shoppat en fin klänning åt mig och druckit drinkar och käkat mat på TGI Friday's! Nu ska jag övertyga Jonas om att vi ska se Slumdog Millionaire =)



/Matilda

Skavsår

så, nu äter jag renskaaaav(sår) och har varit och druckit vin hos ebba just. sofie och en tyska vid namn adrien som visade sig vara min själsfrände när det kommer till musik var också där. mycket trevligt. så nu har jag fått massa ny musik att lyssna på!

'
Ebba (Van de Kamp) och Adren.


Sofie, Adrien och Bree.


Bree Van de Kamp kunde inte låta bli att dammsuga lite.


Nu blire sovning, i morgn jobb hela dagen med bitey.

/ Fridog

Joråsatt, vi har ny design...

Idag (också) var en jobbig dag på jobbet då jag än en gång fick känna mig dålig. Det var nästan så att jag började gråta inne i läkemedelsrummet, haha, detta måste vända snart. Ringde både Frida och Jonas efter jag gick från jobbet och då kändes det bättre. Allra bäst kändes det då Jonas kom hem, med både blommor OCH choklad! =D So cool and thoughtful! Hahah





Midsommar var mycket trevligt förresten, inte nog med att min bästiz var på visit, vi blev även bjudna på en sjukt god grillmiddag hos E & P inklusive efterätt! På dagen tog Frida och jag en prommis och besökte det lokala zoo:t, där bl.a. den här fanns:









För er som inte märkt det; vi har ny design! Joo, det är sant. Det är flickfotografen Jonas som tagit alla fina bilder. Det blev totalt 300 tagna och vi verkar ha problem med att bestämma oss för vilka som ska vara längst upp på sidan. Men det är ju bra på ett sätt, för då kommer dom förnyas hela tiden =)

So long!
/Matilda

En midsommarnattsdröm.

Åh jag vaknade precis, har sovit lite och drömde att jag skulle köra 42an till Matfors men körde fel och körde 41ans rutt. Mycket svårt, men en gammal specifik matforsbo (jag tänker inte skriva här vem det var, för jag är säker på att han är en sån som googlar sig själv rätt ofta) var duktig nog att berätta för mig hur jag skulle göra.

Midsommar var fint, jag och Matilda gick runt vinterviken i jättefint väder och till en liten djurpark  i Aspudden där grisen Hedwig med stångad av en get i rumpan när hon låg och sov på getens hö. Det var priceless. Matilda tog några kort, lägg upp på killingen som var mindre än Darwin. På eftermiddagen åkte vi till Elin och Patric på fest. Mie kom också.

Och i lördags var jag på dejt.





/ Fridovic.

Sneak a Peak








Ett litet smakprov av dagens blogg-projekt!

/Matilda & Frida

En bra början, ett jobbigt slut

Dagen började som min fyndiga rubrik säger; bra. Jag har haft sovmorgon då jag jobbat eftermiddag, det var verkligen hur skönt som helst! Pappsen som är och hälsar på sin käresta i Uppsala kom även förbi imorse och överlämnade Junior som har varit hos honom på kollo i två veckor. Det var kul att återse den lille sprätten, nu måste jag bara kanin-skydda lägenheten så han inte kostar oss lika mycket pengar som vid flytten från Umeå.......

Sen blev det jobbigt. Var inget roligt alls med att åka och jobba när pappen var här och dagens jobbpass fick mig att känna mig som världens mest inkompetenta sjuksköterska. Jag ska verkligen försöka komma ihåg om 10 år, hur det var att vara nybakad för det kan verkligen vara förjävla jobbigt.

Kom nyss hem, nu ska jag sova för imorrn ska jag upp 5.


Jippi Ka Yay Motherfucker
/Matilda

Fem liter vin, javisst.

Idag har jag äntligen blivit registrerad på exjobbet på uni, koordinatorn har varit ett hatobjekt i en vecka. En riktig ragata helt enkelt. Tur att jag har överlistat systemet och inte behöver räkna bort den veckan jag faktiskt varit där, tänker inte avslöja min briljans, men 1-0 till mig. Eller ja, 1-1 kan vi väl säga.

Åkte ner på stan efter jobbet och köpte en väska och vin. Behöver en vettig väska, typ träningsväska. Inte för att jag planerar att träna men det är bra att han när man åker bort en helg och så. Är trött på valborgsväskan som jag fyndade i ekonomikumparken. Den håller liksom inte måttet. Dessutom såg jag min granne, en 80årig gubbe, som hade en exakt likadan.. Jag ska rentav ta ett posingkort med väskan! Just det, råkade också köpa 5 liter vin. Tänkte att det var 1.5 liter i en bib, men ikke. Tur att jag har 4 dagar på raken på mig att ta mig an de 5 litrarna. Här är mitt vinschema, haha:

Onsdag: med Hanna och Ebba
Torsdag: ut med Mie
Fredag: Midsommarfir
Lördag: Picknick i skärgården


ok, det var ingen fantastisk bild, men man kan ana lite väska, hehe.

/ Fridus


Walking on the moon



Oj vad jag längtar tillbaks till den kvällen!


Igår kom vi tillbaks till Stockholm från Umeå. Det var ett jävla jobb med packning och städning, men tillslut blev det klart. Skönt att ha alla grejor på samma ställe! Helgen har förövrigt gått i skräpmatens tecken. Fredag = hamburgare, lördag = pizza, söndag = korv med mos från statoil. Som tilltugg i bilen har vi haft loads av godis, 2 chipspåsar, chokladkakor och läskeblask. Hm.

På torsdag kommer Frida och Darre hit och stannar enda tills på lördag! Då ska vi (Jonas) styla bloggen, det blir en jädra skräll! På onsdag kommer en till efterlängtad lite skrutt, nämligen Junior! Det finns ingen som är gladare för det än Jonas =)



Det här var helt klar helgens låt:
Hepp!
/Matilda

RELEEEAAASE MEEE

Idag var jag och kollade lite på stan efter jobbet. Det var rea överallt så väldigt knapert utbud. Dagens favoritaffär blev Holmlunds för de spelade Oh Laura och Belle & Sebastian när jag var där. Jag var lyckades inte köpa nåt. Eller jo, 6 tennisbollar till Darwin, mitt Clinique ansiktsvatten, en lotion, batterier, köksgrejer och pajmaterial. Inget godis. Okejdå.. och godis. Darwin har åkt till Väddö och jag är gräsis i helgen, hehe. Men jag ska jobba så det går väl an ändå antar jag. Ganska skönt att slippa skitig och blöt Darre när man just städat lägenheten som jag gjort nu. Och tvättat! Bloody brilliant.


HEJ DE E DARWIN.

/ Fridzter


Umeå!

Imorrn ska Jonas och jag bila till Umeå och städa ur läggan. Vi har hyrt en lastbil för en massa pengar och imorrn ska jag även köpa högtalare till min mobil så vi inte dör av tristess under alla timmar det tar att köra upp. Jag har planerat att vi ska åka till Ikea på hemvägen! Detta ska jag shoppa;




Dom två ska vara i vår lilla, lilla walk-in closet!


Btw, idag när jag åkte hem så sprang jag in i en tjej nere i tunnelbanan som jag kände igen så jävla mycket så jag sa "men heeej!". Sen såg jag att det var Sanna Bråding och allt blev bara jättepinsamt och hon skrattade och sa hej tillbaks. Undra hur ofta det händer kända personer att folk hälsar på dem.

Snart dags att sova. Jag gör inte mycket mer än att jobba och sova. Huvudet korvstoppas med info varje dag.
//Mat

Examen!

Vi har haft besöksrekord och jag har inte producerat ett enda inlägg under den tiden, jag hoppas verkligen att det inte har nåt med varann att göra!

Under de senaste dagarna har jag hunnit...



...besikta lägenheten och fått en räkning på 6600 för skadorna. Eftersom jag känner tapetseraren på bilden ovan så sparade jag in 3 papp....=)










...haft världens roligaste examensfest, med världens finaste, roligaste, gladaste sjuksköterskor!!









...TAGIT EXAMEN! =D


Nu är jag i Stockholm och har gjort min första dag på BB på Karolinska. Det är sjukt mycket mer att göra än vad jag beräknat, man kan säga att jag underskattat grejen att jobba på BB. Det verkar roligt iaf, men jag är skitapåmig-nervös. Att lämna Umeå var också jobbigare än beräknat. Fredag kväll spenderades till att gråta och gråta och ringa till pappa och gråta lite till. Efter mycket självömkan känns det bättre! Jonas muntrade upp mig med mitt favoritgodis från staterna, nu ska jag mula i mig det och läsa på om hur man blir en bra baborschka.



//Mat

Charlie bit me.

Tänkte bara säga hej. Eftersom matilda är så dålig på att blogga så måste jag upprätthålla kommersen här, vi har  nämligen nytt besöksrekord på bloggen!! YEAH! Matilda har flyttat till Sthlm idag och har suttit på en buss i 10 timmar med internet och dator och har alltså inte lyckat posta en rad här, Im impressed. Or am I?

Själv är jag hög (låg?) på citodon och har haft Hanna och Jenna här på lite spritdrickning. Jag är alkoholfri dock. Jobb i morgon också. Det blev en intensiv jobbhelg dethär, jag skulle bara jobba 4h per dag men utökade det eftersom Darre skulle bort och då är det lika bra att passa på. Dethär skrev jag i förra inlägget känner jag nu. CAN'T STRESS IT ENOUGH. Jag jobbar i helgen. Alla är med på det nu hoppas jag.


Hehe pojken jag jobbar med vart arg på mig igår och tog en tugga.

/ Fri

Datordöd

Igår var Maja, Karin och Hanna från klassen här och drack vin. Jag passade på att välta ut ett fullt glas rödvin i min laptop som nu är död. Så, jag åkte och köpte en ny idag, haha. Klarar inte en dag utan dator. Tentan gick nog ok hoppas jag, så nu har jag haft sommarlov hela dagen. i morgon och i helgen är det extrajobb för hela slantis, och sen börjar exjobbet. Har en hel del att ordna med innan, så det blir fullt upp. Jobbar 15 dagar i rad nu. Partey. Nu ska jag ladda ner spotify.



Typ såhär ser min nya lappy ut.


Hej hej.

/F


FINAL FINAL EXAM! EVER!!

I morgon är min final final exam helt enkelt. Har ägnat dagen åt tandläkarbesök och plugg. Tandläkarbesöket var läbbigt, jag hatar verkligen att ta sprutor i munnen, ser bara framför mig hur de råkar sticka nålen genom kinden, det borde inte vara helt omöjligt att det sker. Jaja, tanden var illa däran och han ordnade det provisoriskt. Provisoriskt för 900 kronor. Ser fram emot den eventuella rotfyllningen i augusti. För övrigt känns det ganska bra inför i morgon, jag har pluggat rätt mycket faktiskt. Håller på att läsa igenom alla mina anteckningar nu, har kommit halvvägs. Sen ska jag läsa igenom 2 tentor igen och efter det sovning. Tyvärr tog mina alvedon just slut så vi får se hur det blir med sovning, har fortfarande en härlig ihållande tandvärk, trots att jag fick medisssin, hehe.


Darwin har ett nytt favoritställe, här kan han hjälpa mig att plugga.
Då och då får man en råtta i huvudet när man ligger nedanför och läser.


Åhh.

Just det, jag har två bekymmer mindre i livet nu. Jag har fått tag i en alla tiders dagmatte OCH jag får hyra lägenheten året ut. Skulle egentligen bara få hyra den tom augusti. Så det var välli goda nyheter.

Nej, nu ska jag läsa lite om evolution of virulence. Jippi.

/ Frisse


Lata dagar

Det är lite som semester för mig nu! Skolan är slut, planten är i backen! Idag har jag, förutom att lata mig i solen, shoppat en klänning för examensmiddagen som vi ska ha på onsdag. Har även shoppat en telefon till mig själv..... Tänkte först köpa en Ipod, min är ju trasig och istället använder jag en CD-spelare. Eller freestyle eller vad det nu kallas. Hursomhelst så är det förjävla antikt att ha en sån och eftersom jag är i stort behov av både en mobil och en mp3 spelare, så blev det en sån här, nokia 8500:



Den är jättebra. Och dyyyr. Framförallt dyr. Jag är less på billiga skitmobiler nu, så snåljåpen i mig fick hålla tyst.



_________________________________________________________________________________________

Igår och idag har det varit jättefint väder, Annica och jag har latat oss i solen, ätit jordgubbar och glass och druckit läskeblask. Kan inte bli bättre!!




Jag flyttar ju som bekant till Sthlm och Jonas snart, närmare bestämt på lördag. Kändes på riktigt först när jag skulle boka biljetten ner, endast enkel väg! Jag min feta klantskalle har inte tänkt på att boka i tid heller. Alla flyg är fullbokade, så jag får istället sitta i en trång buss i 10 timmar ner. Meeen jag har ju min telefon som ska stå för underhållningen. Datorn är även fylld med Family Guy och Office, så det borde få bort endel av tristessen!

En annan klantig grej jag har gjort förutom att inte boka flyg i tid, är att ha tappat bort en av nycklarna till våran lägga. Det kostar mig nu 770 kr. Inte så farligt iofs. Nåt som däremot kommer kosta mig, är Juniors gnagande av tapeter och lister. Ajajaj. Min kvartersvärd kommer på torsdag och ska besikta lägenheten. Hoppas farsan är här då och kan överklaga hela grejen. Jag kommer i alla fall lämpa över Junior till kusin som även är grannen, samt dölja alla spår av Junior.

Avslutningsvis vill jag visa er en bild som är på blogg.se's startsida. Alltid när jag har sett en bild eller en film som jag blitt rädd för så vill jag visa den för andra. Så att jag inte är ensam om att tänka på den. ENJOY:



Okej, den kanske inte var så läskig. Men tänk om den människan skulle komma ut ur garderoben på natten...eller under sängen...eller bakom duschdraperiet...eller stå i ett rum som du är på väg att gå in i.................

Sweet dreams! /Matilda

RSS 2.0