Long time no speak. write. whateveeeer.

Denna helg har varit väldigt åkig. I fredags var jag i globen och tittade på underbara hästar, särskilt fransmannens fina hästar. Och fina fransmannen. Efter globen åkte jag till uppsala igen och på lördag åkte jag tillbaka till sthlm och åkte till aspudden, årstaberg, jakan och akalla. Sen åkte jag tillbaka till uppsala igen helt utsugen på all energi. Hade en soft kväll i soffan med Darwin, som också var med på turnen, helt utslagen bredvid. Idag började jag med en 1.5h promenad i gyttjiga Hågadalen och gick sedan til extrajobbet 4h och sen till vanliga jobbet för att förbereda lite för morgondagens bestyr. Stissig helg med andra ord.

Matilda: Jag skulle inte längta så mkt till tisdag om jag var du. Men till Lördag, blir kul att du kommer och hälsar på. Och glöm inte att vi ska byta bloggbilderna! Träna in hur man gör.

Kom på att jag inte redovisat klart londonresan, lägger in några till bilder:


londonögat


imax theatre


piccis


hmm, aja.


inne i st. johns chapel i cambridge


cambridgevägen


i hannas rum påväg ut och dricka beerskis.

Om ni undrar vart mina resekamrater är så.. jag vågar helt enkelt inte lägga upp bilder på andra utan att fråga. har fått bassningar för det förr. Därför får ni nöja er med mitt fula fejs :)

/Fritz


Jag och Koothrappali

Idag har vi varit på julmarknad och kollat på NK´s öppning, eller vad man ska säga, av skyltfönstren. Jag trodde det skulle vara nåt riktigt häftigt, men det var mest robotkaniner och tomtar som rörde på sig. Packat med folk var det också. Istället för att handla skinka och hemgjort knäckebröd käkade vi Ben&Jerrys och en donut =) Jag hade gärnat köpt en liten skinka, men kön till glassen var kortare, haha.

Apropå mat. Igår käkade jag indiskt med Annica mfl. Det tog lång tid innan jag bestämde mig för att överhuvudtaget följa med och käka och inte bara möta upp för en öl efteråt. Jag är ju en sån där tråkig människa som när man är ute och ska käka, bara väljer mat the american style. Köttigt, fettigt, såsigt och med potäter ska det vara. Självklart chipsval är Sourcream & onion. Chokladval är givetvis Marabou. Varför ska man prova nåt nytt när det gamla redan är så gott?! Indiskt var faktiskt gott ändå, får jag erkänna. Nästa gång kanske jag provar sushi. Hahha. Nä.

Well, well. Nu räknar jag ner timmarna tills jag får öppna första paketet från julkalendern!! Förresten, om jag har nån slags rätt kvar att önska mig saker i juklapp, så önskar jag mig ett par längdskidor, begagnade funkar!

Snart äre tisdag!
/Mät

Ingen rubrik matchar min glädje

Nu har jag haft inskolning i 3 v på mitt nya jobb, ikväll var jag helt alena. Eller om det heter alene. Ensam har jag iaf varit. Det roligaste med det här jobbet är att vi ofta får in satellitpatienter, som kan ha alla möjliga typer av sjukdomar. Man vet aldrig vad för typ av sjukdom patienten som kommer har, det är sjukt spännande! Och man lär sig en jäkla massa.

Jag vart lite sne på jobbet, av olika orsaker, framåt kvällskvisten och började sen tänka på hur jobbigt det kommer bli att kliva upp 05 imorgon. Kort sagt, jag kände mig skitsur när jag kom hem. MEN! Nu äre ju så va, att jag har världens bästa kiilleee.... så all ilska blåste bort när jag kom hem



Omg, omg, omg!! Ett paket varje dag, fram till julafton =D
Mamma, kolla, kolla!!

Gnite!
/Mätty

Monster invasion

Gud vad skönt det är att ha ett jobb där man inte jobbar helger! Denna jobbfria helg har varit jävligt bra, främst tänker jag då på att vi idag var i globen på Monster Jam!! Åååååh det var så häftigt, högljutt och koolt! Jag älskar alla barn som är där, som till skillnad från alla vuxna, inte drar sig för att skrika halsen av sig när deras favorit kommer, haha. Det ger stämning. Nu har jag bestämt att jag och Jonas ska åka till Monster Jam World Finals i Las Vegas i mars...



El Toro Loco! Som självklart vann Freestylen!




Svenska bidraget Thor =)




Jonas köpte en slusher i pausen. Kolla vad fin muggen är!! Definitivt min nya kaffemugg på jobbet.




Monster Mutt gjorde bästa wheelien!




Grave Digger - Bad to the bone




Se vad liten gubben i högra hörnet är!!




Jag vill alltid vara där El Toro Loco är.



Håll tummarna nu för att jag vinner tävlingen jag är anmäld till, där vinsten är att åka i en monster truck!!
Förresten, Kusin K! Dom spelade Disturbed när Grave Digger kom in!
//The Mattonizer




Nytt jobb, samma hund

Idag jobbade jag första dagen på mitt nya jobb, det gick toppen! Jag är nu på öron-näsa-hals (ÖNH). Det är en sjuukt stor skillnade från BB, där hinner man ALDRIG sitta ner mer än när man dokumenterar. På det här stället verkar det lite mer sansat. Var även på en annan intervju idag som gick super, ibland är jag bara så jävla bra att jag förvånar mig själv.

Det bästa med det nya jobbet är att jag inte jobbar helger och bara en kväll i veckan. Och de närmaste helgerna har jag mycket att se fram emot!! Annica flyttar hit i helgen, Marie kommer hit på lördag och tar med mig på fest, nästa helg ska jag på Monster Jam, och helgen efter det ska vi på booze cruise!!

Darwin har kommit till oss igen efter en helg i Akalla, han är pigg och glad och älskar Jonas mer än allt annat. Han vill inte vara med mig!! Förövrigt så är han väldigt tovig och skräpig, men så länge han är hos oss så anser vi att han är på semester och därmed slipper tråkiga saker. Kamma ut fågelbon ur pälsen och tvätta underredet, det är sånt som hans matte får se fram emot när hon kommer hem!



/Mät


RSS 2.0