Fotat vintern

Nu har jag varit ute och fotat vintern! Av nån anledning är min dator (eller mina ögon) mörk och blurrig så jag ser inte om bilderna är skarpa eller inte, haha. Ni får stå ut.














aja, det var inget bra fotoväder, men alltid nåt!

GOD JUL ALLA!

/Frajda





Julkalender del flera

Jag hinner inte med att redovisa alla finfina grejer jag får, men här är några stycken iaf! Igår kväll öppnade jag ett paket som Jonas väntat på väldigt länge får jag förmoda, eftersom han började pyssla med det direkt när vi kom hem från krogen. Det var ett set med ballonger och beskrivningar för hur man gör ballongdjur! Fick även såna där beskrivningar för hur man gör origami. Jag har alldeles för kort tålamod för det har jag insett..



Ballonghund!



Min hund fick ögon oxå


Häromdagen fick jag världens roligaste leksak som heter Noisy Putty! Det är slime som låter som pruttar när man trycker ner den i burken, dörolig =D




I fredags fick jag en till t-shirt!! Bra det, för nu är Office tischan smutsig. Såhär ser den nya ut!!


Åååh den är helt fantastiskt fin! Gissa från vilken tv-serie den här leken (rock-paper-scissors-lizard-spock!) kommer ifrån?!

Nu ska vi se IceAge3 med födelsedagsbarnet Annica!

/Mätty



Julkalender del 11

Jag fick världens finaste t-shirt idag!



Visst är den fin Frida?! Alla som sett amerikanska The Office borde vara lite avundsjuka. Ni andra har missat en sjukt bra serie! Den här tröjan kommer jag leva i fram till nästa tvättid. Och vad jag vet så har vi ingen sån förrän nästa helg. Fantastiskt!

Idag har jag å Jonas varit hos brorsan på lite födelsedagsfir, det var mycket roligt och presenterna verkade vara uppskattade! Efteråt åkte jag och Jonas å käkade på Vapiano i gamla stan. Det var god mat och fint ställe, men det var fruktansvärt högljutt. Inte nåt jag besöker igen.

Kollade igenom videos från MonsterJam nyss, guuud vad roligt det var, jag blir lite gråtfärdig när jag ser det. Vem vill följa med mig till Las Vegas i mars nästa år, för MJ World finals?! Det kommer vara storartat, haha =D

/Mät

Julkalender!

I min finfina julkalender har jag de senaste dagarna fått...


En badmössa, med jultema! Kommer aldrig synas i ett badhus. Men funkar bra hemma om man inte vill duscha håret. Eller ansiktet. ---> http://www.youtube.com/watch?v=oOrMgANVCCc




Två böcker som handlar om mig! På den högra boken står det "Nurse Matilda goes to hospital"
Sen fick ja Tigi-grejerna idag, doftar faaantastiskt!


Idag skulle jag egentligen varit hos Frida i Uppsala, har sett fram emot det hela veckan, men jag blev sjuk istället. Det värsta med att vara sjuk (förutom feber, huvudvärk och snor) är att man tappar både aptit och smaksinne. Jag har inte ätit varken lunch eller middag sen i tisdags. Idag är smaken tillbaks, det ska jag fira med PIZZA!


/Mät

Julkalender Del 1

Idag var det minsann inte svårt att kliva upp! 04:50 var jag i full färd med att riva upp dagens paket. Jag fick ett par fantaaastiskt fina jobbskor, som jag suktat efter sen i somras! TACK JONAS!! Nu slipper jag gå i mina blåa tygskor som både ser ut som och känns som ett par strumpor.




(Nu tycker jag verkligen att ribban är lagd för resten av julkalendern.......)


/Matilda =)


RSS 2.0