Sex on Fire

Hey ho

Idag och igår har tillbringats med en lätt spykänsla i solen tillsammans med mitt plugg. Nu har illamåendet bytts till en härligt vidbränd känsla. Jobbade inte idag för jag har varit magsjuk fredag och lördag. Kände mig mycket bättre idag men jag vill inte smittas. Surt, det var storhelg..

I fredags i min ensamhet skaffade jag en profil på mötesplatsen.se, haha. Det är ju så himla hett med såna dejtingsidor, men jag är mycket skeptisk. Får nog återgå till den gamla goda taktiken istället, soffraggning verkar lite slött. Jag är verkligen utsvulten på sällskap, då kan det lätt bli så att man reggar sig på mötesplatsen. Men i morgon kommer Hanna hit och pluggar med mig, thank God. Och på onsdag efter tentan börjar livet igen.


Titta va trött Darre är efter en hel helg på Väddö.

Nu ska jag gå och träffa en potentiell dagmatte. Det har ringt en hel del, men jag är så picky. Jag tapetserade nämligen gatan med lappar om hundvakt häromdagen.

/ Fridy

Näst sista dagen nu!

Imorrn är det sista dagen jag sätter plant! För att sammanfatta hur det är att sätta plant så gör jag en lista åt er!

Bra
- man får vara i friska luften hela dagen
- man blir brun
- man blir stark
- man tappar några kilon
- man tjänar bra med stålars
- man kan lyssna på p3 hela dagen

Dåligt
- hela kroppen värker de 3 första dagarna
- man blir får en ojämn bränna och endast i ansiktet
- man får blåmärken, rivsår samt skavsår ALL OVER
- man blir irriterad på den som gjort "rader" för att underlätta för plantsättaren.
Det är inte rader, det är bara sporadiska jordhögar här och där.
- insekter tar sig friheter att krypa innanför kläder




Where the action is. Jag har mössa för att jag bränt öronen =D




Farsan ville ta en bild där jag har på mig bärselen som han köpt. Kruxet är bara att det är så jäkla tungt att bära. Här har han lyckats fånga när jag får kramp i armen, ytterligare ett par bilder togs innan jag fick hjälp...................


Filmade Disa idag också när hon sov. Hon är OMÖJLIG att väcka ibland. Den är förjävla rolig, ni måste kolla in den! KLICKA HÄR!

//Mat

Sista gången.

Idag har jag haft min sista föreläsning NÅGONSIN. Med min mest ofavoritföreläsare, men det gjorde inget, för vi åt glass i pausen.

Sen styrde jag och hanna mot stan och jag handlade hysteriskt allt jag planerat. Jag har en tendens att vänta in i det längsta med att köpa saker det visat sig att jag behöver vilket resulterar i att jag får kraftig pengaångest när jag väl är på stan för då måste jag verkligen köpa allt. Idag köpte jag: koffeintabletter, ballerinaskor, deo, balsam, hårinplackning, papper, tejp, överstrykningspenna, ansiktstvål, godis och en hamburgare. Hamburgaren ångrade jag lite när jag kom hem och spydde tre gånger på raken. Men sen blev jag mirakulöst frisk och nu sitter jag ute i solen och pluggar. Om man med pluggar menar bloggar.

Jag har skrivit ut typ 80 lappar om Darrevakt så jag tänkte sätta upp dem nu, men kom fram till att jag inte vågar. Så jag väntar till i natt. Det är där koffeintabletterna kommer in i bilden.

/ Fridus


Japp.

Idag har varit en lååång och framförallt regnig dag. Efter regn kom inte sol, utan stormvindar. Min kepa flög iväg flera gånger under plantsättningen, en liten detalj som kan göra mig jävligt förbannad. Meeen idag ska jag inte uppehålla mig vid plantsättningsprat. Jag har nämligen varit hemma halva dagen, pga vädret och då passade jag på att baka bullar! Finfina kanelbullar blev det. Dom blev rätt så bränd i botten men det hindrade inte farsgubben från att äta. Ju mer bränt desto bättre.





Bullarna har jag egentligen bakat åt farmor, eftersom jag råkar vara världens bästa barnbarn. Hann dock inte ner med dom idag... Hoppas mina eventuella barnbarn är lika snälla som mig. Eller Fridas barnbarn, det duger också. Tänk vad koolt om dom eventuella barnbarnen kollar in den här bloggen i framtiden =D Det ska jag tipsa dom om i allafall. Till barnbarnen: Tant vill inte ha kanelbullar, köp ostbågar eller baka en kladdkaka istället!!

Nu ska jag sova. Godnatt från mig och Disa:




Cathy, Lisa, Mary-Beth your brother is the pretty one.

Här vare plugg. På onsdag har jag min sista tenta NÅGONSIN. Ungefär. Är ändå lika omotiverad som vanligt. Idag har det varit seminarium och sen iväg på möte på jobbet. Nu ska jag försöka plugga lite. Min dagmatte hörde av sig idag också, hon hade fått jobb den lilla jäveln så nu har jag ingen dagmatte åt Darre i sommar. Tur att Emma kommer hit i morgon så vi kan sätta upp lappar, haha.


Denhär tjockisen traskade omkring nedanför min ballis häromdagen och retade upp Darwin ORDENTLIGT.

Peace out.

Frida



SWEET.

Idag har jag haft föreläsning om antibiotic resistance. Typ miljonte i ordningen. Det verkar viktigt detdär.. Sen åkte jag hem och sov istället för att plugga och sen iväg till jobbet. Där åkte vi till Wiiks slott och satt och lapade sol och kastade sten i sjön så tiden bara rusade iväg. Nu har jag just kommit hem och bloggar istället för att plugga. Ser ett beteendemönster...

Just det, fick mail av min blivande handledare på exjobbet. Han skrev: Projektet kan involvera 1-2 veckors vistelse vid NIH utanför Washington DC. Skulle det vara OK för Dig? Vi står naturligtvis för alla kostnader. Hehe, det är ok svarade jag på det.

Här kommer några bilder på Darwin och hans kompis Stig i Matfors.


Visk visk.


PYTTIPANNAN


Mördarstig.


Grr.


Haha, Darre försöker gömma sig i gräset som Stickan gör.. går sådär.


Tjo.


Gnapp, gnapp.

Nu borde jag verkligen plugga. BORDE.

/ Frida


Arbeit macht frei.

Nu har jag varit i matfors på lite 60års fir, det var nämligen papsens tur i år. Hela dagen var kanon, vi fick en assignment av pappa att bygga en hässja från scratch, och det gjorde vi! Tyvärr fotade jag den inte när den tillslut blev klar. Men ungefär såhär såg det ut:


Calle och Tilde hjälpte till.


Skalning av pinnar.


Linus på linjen.


Teambuildningaktiviteten i sitt slutskede.

Nu är jag hemma i Uppsala igen i alla fall, och det känns väldigt skönt. Ska fira med lite plugg tänkte jag. Började plugga i ungefär 3 minuter, sen kom jag på att bloggningen var mycket viktigare.

/ Fri

Plantsättar-bränna

Jaa, det är bara att ställa in er på att alla inlägg från min sida den kommande vecka enbart eller i alla fall övervägande kommer handla om skog, plant, markberedning, gnäll, myggbett, ont i kroppen, brännskador, rader som inte syns osv. Det är ju vad mitt liv består av nu!!

Idag tänkte jag avhandla det här med brännskador. Brännskada är väl kanske att ta i, men det känns så =D. Det säger kanske sig självt att om man står på ett kalhygge i gassande sol mellan 8-15, då bör man ha mer på överkroppen än ett linne för att inte brännskada sig. Det var i allafall vad jag hade på mig idag, vilket resulterat i en fin och smärtsam röd färg på axlar, armar, rygg men framförallt på nacken och öronen! Jag har ju till och med köpt solkräm 25 för att undvika detta, men den använde jag bara på näsan imorse. Jag får tänka om inför imorgon...En annan fin detalj i brännan är mina vita händer, eftersom jag har handskar på mig. Jag kommer inte direkt ha nån snygg Saint Tropez bränna på min examen med andra ord.

Det har inte hänt så mycket mer idag... Middag har jag ätit och jag förstår att ert intresse för min middag är stort. Just idag tycker jag faktiskt att det borde vara det, för jag har ätit kanske världens godaste! Alla bantare kan titta bort, livsnjutare; se hit!



Pasta Alfredo!

Nu är det hög tid för lite Family Guy.
/Matilda

Plantsättarblues

Inlägget skrevs torsdag 21/4

Idag var tanken att jag skulle kliva upp kl halvåtta och under dagen sätta 20 kassetter med plant. Varje kassett innehåller drygt 65 plantor. Den här planen iaf, sket sig redan från start, jag vaknade kl 11 av att farsan ringde. Sammanfattningsvis har jag planterat 14 kassetter. Dessutom har jag tappat bort 2 st nånstans på hygget... Jag hittar dom verkligen inte för jag var så smart att jag bara ställde ner dom på backen, dom syns ju för fan inte då.



Det är fin utsikt från min nuvarande arbetsplats.

Någonting positivt är att jag för första gången under mina år som plantsättare tyckte att det faktiskt var ganska kul (eller helt okej iaf) att plantera! Vanligtvis brukar första dagen i skogen sluta med att jag skiter i allt, slänger iväg alla plantor, svär och åker hem och grinar.

Efter en riktig arbetarmiddag med stuvade makaroner och falukorv så åkte jag ner till sjön. Jag filmade lite, men jag fattar inte hur man lägger upp den här. Nån som kan? Jag har lyckats få upp filmen på youtube om det underlättar.





//Mat

Toppen!

Jag har anlänt till sköna landet! Toppen alltså. Äspnäs. Strömsund. Jämtland =) Det är så jäkla vacker här, jag blir lika glad varje gång jag kommer hit och kliver ur bilen och det enda som låter är tystnad. Visst kan väl tystnad låta? Disas jamande tog kål på tystnaden rätt fort dock. Hon kom springande, smäcker som aldrig förr! Hon har dessutom blitt av med sitt äckliga mjäll. Farsan har satt henne på en diet, en väldigt enkel sån; hon får inte dricka mjölk. Underverk har skett.











Jag har haft en fotosession med Disa. Jag misstänker att hon har loppor. Mina händer är fyllda av utslag efter att ha klappat henne..........

Min middag/kvällsfika var farligt nära att bestå av popcorn och rödvin som jag ganska omgående hittade i skåpen här. Tyvärr var boxen med vin oöppnad, så det vart inget av nåt. Rostat bröd med ost och marmelad istället!! Förresten, det finns nåt för alla i det här huset (Frida):








Detta hittade jag också. Jag behöver alltså inte vara utan mat den här veckan.


Nu är det mörkt ute, jävligt obehagligt känns det att vara själv här i huset. Jag saknar den lilla sprätten Junior också. Nu är det Annica som får vara hans matte medan jag är borta. Förresten Annica (jag vetatt du läser!!). Det ska finnas en anspråkslös liten gåva till dig nånstans i hushållet... Jag kommer dock inte ihåg vart jag la den. Se det som en skattjakt och ta det som är märkt med ditt namn  =D

GODNATT! /Mät

Bloggen för inbördes beundran.

Jag har kommit på att dethär verkligen är en blogg för inbördes beundran, haha. Därför ska narcissistfrida hylla sin fantastiskhet och otroliga driftighet i detta inlägg!!

Idag har jag varit effektiv för en gångs skull. Det började med föreläsning om något obegripligt som vanligt. Sedan började jag ordna med min kandidatexamen som det visade sig att jag måste ta ut innan jag börjar med exjobbet, vilket börjar bli lite brådis. Jag har också spikat när jag ska börja med exjobbet. Vet inte om jag skrivit var jag ska vara? Jag ska börja på ett labb på Department of Medical Sciences, Autoimmunity på akademiska sjukhuset där man studerar Autoimmune Polyendocrine Syndrome type 1 (APS-1) och Addison's disease. Jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning :)

Sen har jag börjat kolla på Darreprojektet i sommar, han vill ju inte vara hemma ensam hela dagarna. Dessutom har jag jobbat. Finns ingen hejd på min effektivitet! Nu är det färjan och jag ska KANSKE plugga lite, då är det fan världsrekordsvarning i duktighet.


Fantastisk tjej.

Over and out.

/ Fri

Söndagsgöra.

Idag har jag varit hopplöst trött, hade praktik kväll igår och började 6.45 idag. Det har varit mycket att göra och nån lunch blev det inte förrän 13.45. Jag hatar att stressa omkring, jag blir darrig om händerna och går som en spännis. Bäst att sluta opp med såna dumheter, jag får ont i axlarna.

Efter jobbet lurade jag med Annica till stan för att köpa flyttkartonger på clas ohlson, men det var stängt så vi promenerade i våra skor, tunna som strumpor, till Strömpilen. Där köpte jag flyttkartonger som hon fick hjälpa mig att bära hem. Vad hon ska ha blivit glad att hon följde med mig på promenad!!

Ikväll har jag surfat runt och kollat lite på cyklar, min fina cykel blev ju stulen förra året (inte helt oväntat efter att jag glömt den olåst i 3 dagar vid sjukhuset). En sån här fin Skeppshultcykel ska jag köpa när jag får LÖN!


Nu är det bara 3 dagar kvar på praktiken. Sen på onsdag ska jag åka till farsan och... sätta plant!! De senaste 5 åren jag gjort det så har jag sagt att jag aldrig någonsin ska sätta några fler förbannade plant. Meeen, here we go again.

Gnite!
/Mat


Kevlar är fem gånger vikttåligare än stål och väger väldigt lite.

Igår gick joinade jag Hanna och några till på nationsrunda. Det innebär att man går på alla nationer och dricker en öl på varje (-> 13 öl). Jag gjorde inte det för jag ska jobba idag, men några öl hann jag med. När tiden vart knapp så blev det shots istället för kunna återgå till game planen, men strategiskt nog hoppade jag över dessa.


Glada gänget shottar Minttu.

På vägen hem cyklade jag förbi flustret och hejade på Emma och lät henne laga min cykel, haha. Sen fick hon återvända, oljig och jävlig och jag kunde åka hem och sova :) Nu ska jag göra mig redo för jobb.

/ Frojd 

Narcissistisk personlighetsstörning

Haha, Matilda, jag tror (detta baserat på ditt inlägg nedan) att du har fått en släng av min favoritdisorder som även jag har.

SYMPTOM:

Individen uppvisar ett ihärdigt mönster av grandiositet (i fantasi eller beteende), behov av beundran, brist på empati, börjar i det unga vuxenlivet och finns i varierande samband indikerat av fem (eller fler) av följande:

  1. Har en grandios självbild (till exempel överdriver framsteg och talanger, förväntar sig att bli betraktad som överlägsen utan lämpliga uppnåelser).
  2. Är besatt av fantasier om obegränsad framgång, makt, briljans, skönhet, eller perfekt kärlek.
  3. Tror att han eller hon är "speciell" och unik och bara kan bli förstådd av, eller bara borde umgås med, andra speciella eller högstatuspersoner (eller -institutioner).
  4. Kräver stor beundran.
  5. Har oresonliga förväntningar på speciella förmåner eller omedelbar respons på hans eller hennes förväntningar.
  6. Är interpersonellt exploativ, det vill säga utnyttjar andra för att uppnå sina egna mål.
  7. Brist på empati; är ovillig att känna igen eller identifiera sig med andras känslor och behov.
  8. Är ofta avundsjuk på andra eller tror att andra är avundsjuka på honom eller henne.
  9. Uppvisar arrogans, hotfulla beteenden eller attityder.


xoxo

/ Fridis


Inte för sista gången

Ikväll har jag tränat mitt favoritpass tillsammans med Sanna på IKSU, för sista gången, för nu går mitt medlemskap ut och det är ingen ide att förnya då det ändå är flyttdags snart. Det känns lite sorgligt nu när allt börjar bli "för sista gången"... Imorrn ska vi ut på campus och öla... För sista gången!! =( Meeeen, det känns ju ändå obeskrivligt skönt att slippa plugga och att få en inkomst.

Såååå, nu tänkte jag att vi kan fokusera lite på min examen! Mamma, pappa och alla ni andra som tycker att man förtjänar en liten gåva när man är färdigutbildad - hör av er! Jag har en mastodont lista på förslag. Sen tänkte jag även, i sommar, anordna en storslagen fest för att hylla mig själv. Även där är alla välkommen att ge presenter, lovorda och hålla tal om hur fantastisk jag faktiskt är.




Apropå gåvor; en av de första patienterna jag träffade gav mig en liten ängel (med läskigt ansikte) den dagen hon skulle få åka hem, från avdelningen jag praktiserade på då. Man får inte ta emot gåvor av patienter, vilket är ganska rimligt utan vidare förklaring. En liten ängel till en nervig sjuksköterskestudent känns dock väldans oskyldigt. Den fästs som en brosch btw!




Nu ska här planeras inför flytt. Nån som vill köpa en retro-soffa, köksbord med tillhörande stolar, dansmatta till ps2 eller ett tv-bord? Ring mig!!

/Matilda


Glatt gäng

Såhär pigga är mina sällskap idag:






PARTEYY!!!

/F.


Make a Statement




Tillbaka till hösten

Är hemma från min tripp till Stocholm nu, det var lite av en besvikelse att komma hit igen och mötas av grådaskigt väder, outslagna blommor och träd. Jag vill tillbaks till sommaren och grönskan därnere!

Hursomhelst, ifredags så var jag med min bff och Darre. Vi skulle ordna storslagna grejor till bloggen, men inget vart av. Vi gjorde inte ens en videblogg?! Är det nån av er 15 läsare som är intresserad av en videoblogg btw? (jaa, jag fiskar efter kommentarer). Frida åkte på egna äventyr på kvällen och jag och Jonas spelade Rockband. Ett av de roligaste spelen någonsin, jag sjöng och han spelade gitarr =D

Lördagen bestod av 7 km jogging (!!) samt vin/picknick med Elin, Emma, Jonas, Frida & Darre!










Hann även med att slösa lite pengar i sthlm:





Nu ska jag ta tag i grejer. Har ett ofärdigt arbete att göra färdigt som skulle lämnats in för ca 1 år sedan. Detta ej existerande arbete skulle kunna sätta käppar i hjulen för min examen om det vill sig riktigt illa. Tur jag har fått jobb redan... En annan irriterande sak är att jag glömt att lämna tillbaks 2 filmer som jag lånat på bibblan. Man får låna gratis bara man skaffar ett bibblo-kort. Förseningsavgiften är bedrövlig, jag är skyldig 220 spänn nu.


So long! /Mät

Söndagsparty

Helgen i sthlm har varit trevlig. Jag höll till lite söder om stan i fredags och i lördags åkte jag, Emma, Matilda och Jonas till Elin istället för Lååångholmen eftersom det inte var picknickväder. Där drack man kopiösa mängder vin mitt på dagen. Och gick runt Järvafältet. Sen gick jag och Emma på Kellys lite senare på kvällen. Och träffade dörrvakten med yrkeskomplex. Jag var otroligt usel med kameran, men Matilda och Jonas var lite bättre. Nu sitter jag är återhämtar mig från den hemska tågresan och promenaden hem. Och kollar på Filip och Fredrik, min blivande man Zach Braff är med.

Här kommer bilder på min och Darres osunda ledarskapsövning, haha. Och två jävligt coola brudar med exklusiva solbrillor.







/Frida





Nyponsoppa och keso.

Nu äter jag den vinnande kombon nyponsoppa och keso till frukost. Kommer ihåg vilka cravings jag hade efter nypis när jag var i Australien. Nyponsoppa, Kaviar och Polly. Som tur var kom mamma till undsättning med en resväska full med dessa saker. Those were the days.

I morse vaknade jag av att jag var dunderförkyld. Jättekul eftersom jag har sett fram emot att vara i Stockholm i helgen och har grandiosa planer. Duschade av ungefär 20% av förkylningen, får se hur det känns efter skolan. Jag vet vem som har smittat mig och jag är jävligt arg på dig nu Crystal Skull.


Frukost och lite av mitt ben.


/Frida


Hågadal.

Idag slutade jag tidigt och tog en lång promenad i Hågadalen i det dåliga vädret. Det var så fint ändå, fotade Darris lite:











/ F.

Sex musik och våld.

Nu har jag skrivit mitt bidrag till ännu en fantastisk labbrapport här, hoppas det blir till belåtenhet. Tycker synd om den som ska läsa den, för det är riktigt RIKTIGT tråkigt. Handlar om... haha närå.

I morse blev det 5 km jogging med en mycket trött Darre på slutet. Han är så duktigt som kämpar på med pinnbenen. På eftermiddagen gick vi en långpromenad i regnet vilket resulterade i att stegräknaren står på 24114 steg nu. Om man med stegräknaren menar mobilen. Min mobil håller förresten på att återhämta sig från vininfernot på valborg. Man behöver bara ge det lite tid så lagas allt. Undra när min cykel kommer att laga sig. Häromdagen ramlade stödet helt oannonserat av. Och idag ramlade en fjäder ner i kedjan så det tog tvärstopp och jag fick pilla loss den och lägga den i cykelkorgen där jag lägger alla delar som lossnat.

Nu har Mie lurat mig att lyssna på Kent, det var verkligen sjukt länge sen.

/Frida

Fishy, fishy

Godkväll =) Jag kom nyss hem från ett kvällspass på praktiken. Just nu är jag på en sluten psykiatriavdelning. Överbeläggningen är ett faktum, jag fattar inte hur det går till när man accepterar att ha 10 patienter fler än vad som ryms på en avdelning... Det blir mycket och tungt jobb för personalen, idag var jag glad att jag "bara" är student, det var totalt kaos i min skalle.

Ikväll ringde även en tjej som ville kolla in min lägga. Jonas har ju sagt upp den nu och det hade jag helt glömt bort så jag kan ha haft en något otrevlig ton...Jag vill inte att nån annan ska ha min fiiina lägenhet!! Jag tror oxå jag har lite ågren över att lämna Umeå och klassen. Men jag ser fram emot Sthlm, Jonas, Frida, Darwin Marie, Emma, Martin, Hanna och Sture som fan!!

I sommar kommer jag inte ha så mycket semester. Men två saker är iaf inplanerade; fiskeweekend, eller vad man ska kalla det, med Martin och en weekendresa till Barcelona med Jonas!



Storfiskar'n värmer upp med att fånga 4 st baddare, oktober -07


Nu ska jag snart sova, imorrn börjas det kl 06.45 igen!

/Mät

Åh Darre

Gud va jag saknar denhär lilla skiten nu.


Bara till matida, ni andra får IKKE läsa.

NÄÄ, inte brie, FETA. Vi får hoppas på bra väder så kan vi ju ta en pickis någonstans. Jag tänkte släpa med mig Darris för honom för nu har jag abstinens, han har varit borta i 6 dagar. Ska jag höra med Elin och Patric också? Om din sämre hälft ska med tänkte jag. Or whatever.

/ Fridozer (haha förlåt jonas. känns som jag grävde min egen grav där.)

O eviga ungdom, mitt hjärta är ditt!

Gårdagens grillfest hade allt! Roliga och glada människor, öl, en massa grillkäk, musik o lite allsång! Mina öl fem öl tog dock slut alldeles för snabbt, men det löste Anna och jag genom att besöka närlivset för inköp av folköl. Det var nog ett bra drag med det inköpet istället för att vingla hem på cykeln och hämta mer systemöl. Anna ska förresten flytta till Uppsala till sommaren, det gillar vi!!




Alla möjliga grejer grillades och en riktig stjärna i klassen bjussade även alla på bananer med choklad i!



Jag och Anna i posen som tydligen kallas "kattstjärt" hahahah



En riktig kvinna behärskar konsten att dricka öl med händerna fria.


Jag fick lite karaokeabstinens under kvällen, men jag hoppas att det avhjälps när jag kommer till Stockholm där jag hört det ryktas om ett Rockband 2?!!

Nu - plugg resten av dagen.
/Mat


White trash

Såhär spenderade jag kvällen på min ballis helt för mig själv. Sjukt skönt faktiskt. Lite white trash med euroshoppers fetaost, den bästa om ni frågar mig. Idag har jag funderat, tänkt så att det knakat. Tänk att jag aldrig vet vad jag vill någonsin, det gör livet så väldigt krångligt.



over and out / Frida

Fin kanin

Idag är det en fin dag i Umeå = grillfest. Det ska grillas korv och marsmallows för min del =)
Nyss kom jag hem från stan och jag hade tydligen spenderarbyxorna på och överskred min budget som låg på 0 kr. Man kan säga att allt är Linas fel (som i mitt senaste inlägg hade ett jääättefint blått linne som jag helt enkelt måste ha)!



Det blev dock inte det blåa, utan det med en kanin på, såklart!!



Ser ni likheten?

Junior har förresten inte så mycket på sin agenda idag, hans uppgift är att få våra två gäster att känna sig hemmastadda:





Peace out /Mat

Salut!

God morgon. Jag har sovit mer eller mindre från klockan 17 igår med några uppehåll. Har försökt att kolla på desperate housewives men somnade ifrån hela tiden. Igår gick jag till hemköp och köpte korv och fil och godis och la i min väska. Sen gick jag hem och hämtade en filt och traskade iväg till en gräsmatta en bit bort för att lägga min blekfeta kropp i solen ett par timmar. Jag blev verkligen överlycklig när jag öppnade väskan och upptäckte att jag hade tagit med korven och filen ut i solen, haha. Fick gå tillbaka heeeela långa vägen och lämna dem igen.

Nu ska jag strax cykla iväg till jobbet, kommer nog bli jobbigt. Är allmänt jävlig idag, hostig framförallt. GUUUD får man dricka cocillana innan man går och jobbar? Men det bästa är nog iaf att min mobil har gått sönder. Eller ja, den är fylld med vin. Miserabel morgon dethär.

/ Frida




Happening i Hörnefors

Igår var jag med Annica i Hörnefors, Umeås svar på Matfors. Där bor min vän Lina, hennes tilltänkta man, deras son Alfred och 3997 andra personer. Vi blev bjudna på grillat, vin och morotskaka!! Jag glömde heeelt bort mitt löfte till mig själv att inte äta något onyttigt på ett tag, när Lina bar in morotskakan.



Glasögonormar on their way till Hörnefors



Fågelmamman



Alfred och jag knyter kontakt



Dom har både uterum, altan OCH balkong!!



Alfred visar upp en anledning till att jag inte är sugen på att skaffa en unge.
Lina verkar dock ta det hela med ro



Givetvis så missade jag och Annica sista bussen hem till Umeå, men det löste sig genom ett billigare färdsätt:




Det fungerade faktiskt, vi fick skjuts med en ung sotarpojk som kört ända från Ljusdal. Jag var livrädd hela vägen då han svajjade på i 150 knyck. Att fota under färden gick inte, jag hade fullt upp med att kontrollera att mitt säkerhetsbälte satt som det skulle. Men vi åkte iaf gratis åt båda håll och sparade på så sätt 70 spänn!!

Ikväll blir det picknick!

/Mat

Champagne i sandalen.

Valborg igår alltså. Jag somnade på Hannas soffa kl 19 när vi skulle hem och vända, sen somnade jag av ren utmattning kl 20 på en madrass på golvet där vi grillade så jag cyklade hem och sov i 12 timmar istället för att gå vidare, gammal och vis som jag är.


Hanna förför mig på kvalborg.


Våffel och champagnefrukost på valborgsmorgonen hos Hanna.


Lika trångt som vanligt i ekonomikumparken.


CHEERS!!!


Ebba visar upp sig från sin bästa vinkel.


Jenna tog en liten lur på ett väl utvalt ställe.


Ingo tog en tugga av puddingen Johan på champagnegaloppen, hehe.

Jag har champagne i hela håret och öl i hela väskan som jag för övrigt fyndade i ekonomikumparken igår. Necessär ingick! Känner mig tveksamt inställd till att öppna den nu, för jag anar att alla mina tillhörigheter inte finns däri..

/ Fridos

 

RSS 2.0