Världens bästa BFF


Är hos farsan och går igenom alla fotoalbum från -89 och framåt...=)

















Hittade den här bilden nedan också, antagligen första gången jag håller i en människa under 6 månader. Jag ser verkligen bekväm ut. Det har blivit lite mer vardagsmat idag =)





En somrig bild, tillsammans med fina kusiner:




Imorrn ska jag plocka blåbär. Dvs det som finns kvar efter de thailändska bärplockarna som länsat hela skogen.

Tell you what, that crack is really more-ish.

Jävla ryanair har höjt priset på biljetterna jag skulle köpa till höstens londontrip så nu måste vi nog tänka om lite, eller iaf tänka. När jag kollade förut kostade det 110 kronor tor, nu kostade det typ 1000, förvisso billigt men känns inte lika lockande att chansa på att man kan få ledigt när det kostar 1000. Så, dagens plan var att boka flyg vilket misslyckades och att boka biljetter till Joshua Radin på medis den 23 okt, men det visade sig att det var 13 okt. Ska kolla om det funkar ändå för alla inblandade.

Som vanligt tittar jag på peep show, haha. Får liksom aldrig nog. De har utlovat en säsong 6 som ska börja visas i September, fantastiskt!


Hanna och Ebba på GH i onsdags när vi firade att Hanna blivit the MASTER OF SCIENCE!!!!

/ F

Fridas kvällsbok.

Sitter och tittar på Linas kvällsbok av någon anledning. Känns lite som att den riktas till en något yngre målgrupp men det är svårt att slita sig. Och nu ska hon göra slut med killen, ojojoj. Drama.

Idag har jag jobbat och slitit i några få timmar, sen gick jag till Johan där Darre har spenderat dagen och vi käkade skräpmat innan jag och Darwin Duck gick hem. Nu ligger han här och sover bredvid.

Var ute i stadsskogen och fotade lite igår, här är tre bilder:







/ Fridis

Another sunny day.

Dagsfärsk.



/F

Frisk hund och inget Coldplay

DARWIN ÄR TILLBAKA! sådetså. ganska lättad.

Peter ringde i fredags och hade fixat superbra biljetter till Coldplay som jag hade tjatat om ungefär jättelänge. Och backstagepass. Sådär lagom roligt att säga att man inte kan, men jag kunde inte lämna Darwin för en sekund. Var nämligen helt övertygad om att han skulle dö.

Nu är jag sådär äckligt lycklig när jag känner efter. Har varit på labbet hela eftermiddagen idag så nu är jag enligt schemat igen så det känns bra. Och nu sitter jag och samlar kraft att baka veckans bröd.

/ Frida

Darran igen

Läget med Darwin är typ oförändrat så jag och mamma åkte till Ultuna igen i morse och fick smärtstillande medel till honom och det verkar ha fungerat lite lite, för nu vill han hoppa på 3 ben när man är ute istället för att bara sätta/lägga sig ner. Vi får se hur det tar sig, jag ger det till på måndag.





/ F


Weekend update







Tilltugg, öl och skräckfilm - en bra fredag!
/Mat
Ps: Daaalwin, krya pårej... /Jr

Darwinupdate

Darwin blev sjuk igår morse och blev bara sämre och sämre så i morse åkte vi akut till Ultuna för att kolla upp honom. Han stödjer inte på ena benet, har hög temp och sover nonstop. Om man ställer honom upp så lägger han sig ner. Iaf så var han en prins på sjukhuset och nu väntar vi på provsvaren från blodproven för att se om det syns något. Han fick också smärtstillande som inte verkar hjälpa, han kan fortfarande inte stå! Jag vill inte att Darwin ska vara sjuk!!





/F

Darwin just nu


Undra hur många gånger detdär hänt mig, höhö (och nej, jag läser inte boken, använder den bara som datorunderlägg i sängen).

Ah, jävla dag.

Började dagen med att ta med Darwin och fota lite i Hågadalen. När jag nästan var hemma insåg jag att min mobil var borta, så jag gick tillbaka och letade. Sprang hem och fick leja en kompis att smsa Emma som jag skulle träffa på stan precis då och tvingade ytterligare några kompisar att ringa min mobil hela tiden varpå jag kunde gå och leta. Hittade den ganska snabbt faktiskt, mycket lättad, haha. Blev lite sur på Ebba när hon sa: TYPISKT DIG. Men kom på lite senare att det är ganska typiskt mig, haha. Aja, slutet gott, allting gott.


en häst som..


gör situps..


och sitter och headbangar.

Jaja, nu ska göra detdär jag tänkte göra innan jag tappade min telefon :)

Solong suckers

Frida


Facebookgrupp och avlånga kort.

Nu har jag gjort en facebookgrupp till bloggen, haha. Måste marknadsföra den lite känner jag! Jag fick också tips av good old Freddis om en sida där man kunde mixtra med sina bilder på nätet, www.pixlr.com. Så nu har jag mixtrat lite, det senaste är att göra avlånga bilder, nu gör jag så med alla mina kort.


fågeldammen


midsommar

/ Frida


Shoppat lite

Hey,

Idag var jag in och gjorde en sak på labbet som tog 2h och sen har jag shoppat hela dagen. Nu är mina pengar slut för evigt, hehe. Eller ja, en vecka till iaf. Köpte lite träningsgodis till Darwin, mysbyxor, linne, tunika, aussiehårinpackning, ansiktsmask och ett par sneakers på herravdelningen som jag är väldigt nöjd med. Fingrade på ett par fred perrysneakers som var fina men hejdade mig och köpte ett par för 499 istället. Mycket nöjd!

Var så hungrig att jag höll på att ta livet av mig (åt 3 rutor choklad till frukost och ingen lunch) nyss på stan, men jag KAN inte äta själv på stan. Det går bara inte. Så jag köpte rostbiff och potatissallad och cyklade hem. Tyvärr åt jag sånadära små söta vindruvor hela vägen hem så nu mår jag sådär illa man bara kan göra när man tryckt i sig för mycket socker på tom mage. YEAH!


min ena sneaker.


/Fridolf

VOTE FOR PEDRO

Nu har jag sett Napoleon Dynamite, haha. Den var verkligen väldigt underlig och otroligt rolig! I T-ville gick alla runt med tröjor som det stod "vote for pedro" på och det fick sin naurliga förklaring när man såg Napoleon Dynamite. Mitt barn ska inte heta Napoleon. 


Napoleon Dynamite

/frida

Efter regn..

Lägger upp två växtbilder såhär efter spöregnet.





Tagna med min nya kamera.

/ Fridis


Gräsöhelg

I helgen har vi varit på Gräsö i norra Roslagen på lite syskonmeeting/kräftskiva. Väldigt trevigt var det, jag passade på att paddla lite kajak, så nu måste jag köpa en kajak, för det var skitkul. På söndagen när jag, linda och spica var ute på en promenad såg vi en havsörn på typ 20 meters avstånd, den hade ca 2m mellan vingarna. SANSLÖST stor. Insåg att jag måste köpa en större hund, Darre skulle nog ligga risigt till alltså..


Vi hann dricka öl och äta chipsi väntan på färjan. Kallas tidsoptimering.


Andreas och Tina paddlar mot solnedgången :)


HALLÅÅÅ DÄRINNE. Inga ormar i båten.


Paddlapaddlapaddla


HEEEEEEEEEEEEEEEEJ


Spica.

Ne, nu fåre va nog!

/ Frida

Sport

I onsdags var jag, Jonas och hans bror på Råsunda och såg Sverige-Finland. Som bekant, så gillar jag inte sport överhuvudtaget, det här var dessutom en träningsmatch, så resultatet betydde ingenting egentligen... Meeen det var ganska kul ändå. Sverige vann, och när vi gjorde mål höll jag på att börja gråta av glädje =D Det finns vissa tillfällen när jag blir gråtfärdig utan att jag kan styra över det, t.ex. när barn sjunger, eller vid bröllop. Och när jag ser Sverige göra mål live.






Nu ska jag iväg och jobba, nästa vecka har jag semester!!
/Mat

There’s still a little bit of your words I long to hear

Måste tipsa om bästa skrivan någonsin. Åtminstone de vå låtar som jag lyssnar på 24/7, haha.
Damien Rice - O

Speciellt Cannonball (och Older Chests)



/Frida

Facebragging

Word of the day: Facebrag = To use Facebook as a platform to brag. Normally about a job, trip, purchase or anything that nobody really needs to know but you'd like to tell everyone because you're awesome.


Morre in da house!!!

I fredags natt hittade jag en övergiven kattunge i Liljeholmen som jag tålmodigt jagade tills den gav upp och jag kunde fånga den. Tog med den till Uppsala och har inte sovit en blund sen jag fångade den typ, hehe. Jävla fart på dendär.. Aja, jag lämnade den till sitt nya jättefina hem idag, så nu känns allt bra. Darre saknar Morre dock!





/Frido

Booze cruise

Nu är jag hemma från min tur på östersjön. Hade skitkul verligen, dansade galet hela natta. Idag är jag spak, svettig och bakis.


Hänger ut över relingen.


Nille, Nettan och Frojden.


BLÅÅÅÅS i trollflöjten.


De andra karlarna som var med.

Nä nu ger jag upp. Är hos Peter men han är inte hemma den tråkmånsen. Ska ta en promenad med Darran och sen knoppa.

/ fridan

RITSCH RATSCH

Idag har Jonas och jag sprungit nästan en halvmil på 30 min! Det var fanimej på tiden, jag som tränade så bra i höstas har inte gjort många knop de sista månaderna. I duschen efteråt iaf så gjorde jag kanske världens sopigaste grej.......När jag rakade benen så fick jag schampo i ögat. Det gjorde så jävla ont att jag reflexmässigt drog upp handen (med rakhyvlen i) för att gnugga bort det. Ja, jag skar mig i kinden helt enkelt. Det sipprade ut en massa blod och alla i hushållet var rädda, inklusive mig. Det gör MYCKET ondare än det ser ut!!






Efter man har skadat sig såhär svårt så borde man väl åtminstonde få ostkrokar. Men det tyckte inte träningshitlern Jonas. Suck.

Nu ska jag hitta nåt annat att äta.
/Mat

Name the pet

Provar nya kameran lite.











/ F

25 alltså.

Idag är jag 25, det är inte så tokigt ändå. Igår kändes det ganska tokigt, men nu har jag vant mig. Fick en massa fina presenter, t.ex. en systemkamera av mamma och pappa som jag önskade mig, mia och klara boken, en annan bok, elin och patrics ps2a med tillhörande guitarhero och örhängen. Tack, tack. Idag har jag invvigt min kamera lite men orkar inte lägga upp nåt. Har bara fotat lite på måfå. Däremot kommer den utlovande bilden på darwin i väst, hoho.


Darwin utan väst.


Darwin med väst.

Nu ska jag snart lämna sundsvall för denhär gången. Lyckades med att boka det sämsta möjiga tåget och kommer till Uppsala 00.11 i natt, jippi.

/Frodo

RSS 2.0